donderdag 13 april 2017

Fietsexamen

Graag aanstaande donderdag 20 april de kinderen (indien mogelijk) met de fiets naar school laten gaan. We maken een heel klein oefenrondje, zodat ik even kan kijken of het aangeven van de richting goed gaat. Het is de bedoeling dat de kinderen eerst omkijken, dan hun hand uitsteken en daarna bij het maken van de bocht hun beide handen weer aan hun stuur hebben!

Dan voor de ouders die zich hebben opgegeven als post op woensdag 10 mei:
We verwachten jullie die woensdag om 8.00 uur op school. Dan krijgen jullie per persoon een briefje mee met de locatie van de post. Ook krijgen jullie en schrijfbordje met pen mee en een klassenlijst met nummers die corresponderen met de nummers op de hesjes van de leerlingen. Komt bijvoorbeeld kind met hesje 5 voorbij fietsen, dan kan daar achter geschreven worden hoe dat kind fietst. 

Als u graag wilt zitten (het duurt namelijk even voordat alle 28 kinderen zijn langs gekomen), dan kunt u zelf een krukje of stoeltje meenemen.

Donderdag leg ik (Anke) nog iets uit over de fietstunnel en het lastige kruispunt als je hieruit komt. Tevens over de weg tussen de stoplichten en de fietstunnel. Dit is namelijk nieuw en we willen graag dat de kinderen op de hoek (vlakbij politiebureau) oversteken, omdat het aan de overkant een stuk veiliger is (met dank aan oplettendheid van Marga;))

Vergeet u niet de route minimaal een keer te fietsen met uw zoon/dochter?